Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00

Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00 1122735 Kabiny prysznicowe Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00
5 2
5/5.0
Zobacz opinię o Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00.
Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00
5/5.0
Zobacz opinie o Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00
od 1509,99
Producent
Model Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00
Typ drzwi rozsuwane
Kolor kabiny Chrom
Wypełnienie transparentne

Opinie o Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00

Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00
Opinia pozytywna
5 5

Solidna i łatwa w montażu. Użytkuję już 2 tydzień i naprawdę towar godny polecenia :)

Omega kabina prysznicowa rozsuwana 150 x 90 cm, transparent, chrom - 825-150-090-01-00
Opinia pozytywna
5 5

Wszystkie produkty zakupione w Mexen, a kupiliśmy lustro, baterię prysznicowa i do umywalki, umywalkę i kabinę z brodzikiem i drzwiami uważam za świetny zakup. Zobaczmy w trakcie użytkowania. Wykonanie tych rzeczy pierwsza klasa. Polecam

Twoja ocena produktu
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w czasie rejestracji w Serwisie Internetowym w celu świadczenia usług drogą elektroniczną. Administratorem danych osobowych jest NajlepszyRanking.pl. Użytkownik ma w każdym czasie prawo dostępu do swoich danych, ich uzupełniania lub poprawiania oraz żądania usunięcia danych.